Service Daperom Grup Auto

Cu o experienta de 15 ani in comercializarea pieselor auto si tot de 15 ani in service, personalul nostru executa operatii de revizii periodice si reparatii in termen de garantie si post garantie conform normelor tehnice impuse de DACIA RENAULT. Personalul este specializat periodic, participand la cursuri de instruire la ACADEMIA AUTOMOBILULUI ROMAN. Dispunem, in stoc sau la comanda, de toate piesele necesare si raspundem tuturor cerintelor pentru a asigura confortul si siguranta vehiculului, la cel mai bun pret de pe piata.

Activitatea in service-ul auto DAPEROM GRUP AUTO, este autorizata si certificata de Registrul Auto Roman.

Gama de servicii oferite este foarte diversificata , acoperindu-se practic tot ce inseamna reparatii si intretinere auto , motoare , mecanica , electricitate , electronica, roti , tinichigerie, vopsitorie, instalari alarme , montaj sisteme audio, multimedia, portbagaje plafon senzori de parcare.

De asemenea va stam la dispozitie cu sprijin in rezolvarea dosarelor de dauna din accidente,asistenta la efectuarea constatarii de catre inspectorii de daune , efectuarea reparatiilor fara sa fie implicat financiar clientul, incasarea lucrarilor urmand sa se faca direct de catre noi de la societatile de asigurari.

Pentru posesorii automobilelor care se afla în garantie este foarte important ca toate operatiile sa se efectueze în service autorizat pentru a nu se pierde garantia si de asemenea piesele de origine pe care service-ul nostru vi le pune la dispozitie confera siguranta si fiabilitate .

Atat pentru siguranta dumneavoastra, cat si pentru a evita degradari majore ale automobilului, service-ul nostru va propune fie o revizie generala, fie diagnosticari si servicii specifice:


ADRESA

Pitesti, strada Targu din vale nr. 3A

Tel: 0248 221 550