Avantajele achizitionarii unui autovehicul prin Daperom

Navigati la:

Sortiment variat: La noi puteti gasi in permanenta un stoc de vehicule rulate Dacia si alte marci

Verificarea amanuntita: Masinile aflate in stoc sunt verificate si remediate in 82 puncte de control, in conformitate cu cerintele RAR, de catre specialistii SERVICE DAPEROM

Pret avantajos: Tinand cont de numarul mare de masini oferite spre vanzare, va asiguram ca raportul calitate-pret este unul dintre cele mai bune.

Consiliere profesionista: Echipa noastra de consilieri se afla la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie atunci cand va doriti achizitionarea unei masini, cu personal calificat in evaluarea si stabilirii pretului corect.

Siguranta tranzactiei: Experienta de peste 18 ani ne recomanda si va asigura rapiditatea si calitatea tranzactiilor, atat la cumparare, cat si la vanzare. Personalul calificat va va ajuta si / sau se va ocupa de toate formalitatile necesare la radiere, vanzare, cumpare, inmatriculare, asigurare auto.

Asistenta rutiera: 24 ore, 7 zile din 7, cu ajutorul Serviciului Asistenta, pe care-l punem la dispozitia dumneavoastra.

Test drive si constatare ITP: Pentru a va convinge ca alegerea vehiculului dumneavoastra este cea mai buna, Daperom va pune la dispozitie posibilitatea incercarii autovehiculului si o constatare in statia ITP proprie.

Achitarea autovehiculului cash sau in leasing: Dumneavoastra sunteti cel care alegeti modalitatea de plata care vi se potriveste cel mai bine.

Contact

Sef Vanzari Auto: Pompiliu NEAGOE
Telefon: 0745.211.441
E-mail: pneagoe@daperom.ro

Consilieri Vanzari: Dumitru URECHE ; Dragos ILIE
Telefon: 0734.100.244
E-mail: autorulate@daperom.ro